Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 3 مهر 1399 - 03:00

توپ‌های ادویه‌‌ای میگو

توپ‌های ادویه‌‌ای میگو

shooroshirin6

0 0

آسان

10 نفر

مواد مورد نیاز

 میگو 750 گرم درشت

 

روغن مایع 1 قاشق سوپخوری

 

سیر رنده كرده 2 حبه

 

زنجفیل رنده كرده 1 تكه 1 سانتیمتری

 

نمك یك چهارم قاشق چایخوری

 

شكر 2 قاشق چایخوری

 

گشنیز خرد كرده 1 قاشق چایخوری

 

آرد ذرت 1 قاشق چایخوری

 

سفیده تخم‌مرغ همزده1 عدد

 

 كنجد حدود 100 گرم

 

روغن مخصوص سرخ كردن به میزان لازم

آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

میگو‌ها را پاك كنید، بشوئید و خشك كنید. آ‌ن‌گاه میگو‌ها را در كاسه‌ دستگاه غذاساز بریزید و پوره كنید. سپس روغن، سیر، زنجفیل، نمك، شكر، گشنیز و آرد ذرت را به آن بیفزائید و مخلوط كنید.

حالا نیمی از سفیده تخم مرغ را به مخلوط میگو بیفزائید و هم بزنید تا مایه، چسبنده شود. اكنون از مایه فراهم كرده 20  توپ بسازید و آنها را در كنجد بغلتانید و 20 دقیقه در یخچال نگه دارید.

روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق داغ كنید. سپس توپ‌های میگو را در روغن سرخ كنید تا طلائی رنگ شوند. اینك توپ‌های سوخاری شده میگو را روی هوله كاغذی آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافیشان گرفته شود و آنها برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید.

 

برچسب ها: توپ های میگوتوپ‌های ادویه‌‌ای میگوتوپ ادویه ایکروکت میگوغذا با میگو تعداد بازديد: 846 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است