Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 12 اسفند 1402 - 16:05

گوجه‌فرنگی تو پُر

گوجه‌فرنگی تو پُر

shooroshirin3

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

گوجه‌فرنگی 4 عدد

 

تخم مرغ 4 عدد

 

پنیرموزارلای رنده‌كرده  150 گرم

 

شیر 250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

 

ژامبون خردكرده 2 ورق

 

جوزهندی رنده‌كرده یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

روغن مایع 1 قاشق سوپخوری

 

نمك و فلفل به میزان لازم

آشپزباشی

 

ابتدا فر(تاون) را با دمای 180 درجه سانتیگراد یا350 درجه فارنهایت گرم كنید. بعد برش كوچكی در قسمت بالای گوجه‌فرنگی‌ها بزنید و با قاشقی تیزی، گوشته آن‌ها را درآورید به‌گونه‌ای كه پوست‌شان آسیب نبیند.

حالا تخم‌مرغ‌ها را همراه با نمك و فلفل در كاسه‌ای هم بزنید. پنیر رنده‌كرده را نیز بیفزائید. سپس شیر، ژامبون، جوز و روغن مایع را اضافه كنید و هم بزنید.

اكنون گوجه‌فرنگی‌ها را روی سینی چربكرده فر قرار دهید، آن‌ها را از مواد تركیب‌شده با تخم‌مرغ پر كنید و به مدت 8 تا 10 دقیقه بپزید تا روی آن‌ها طلائی رنگ شود. اینك گوجه‌فرنگی‌های تو پُر را برای پذیرائی در دیس مناسبی قرار دهید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیگوجه فرنگیآشپزی با گوجه فرنگیآشپزباشیگوجه‌فرنگی تو پُرآموزش گوجه فرنگی تو پر تعداد بازديد: 1128 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است