Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 07:37

سوفلۀبراکلی و گل کلم

سوفلۀبراکلی و گل کلم

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6-8 نفر

گل کلم گلچه‌‌ای خرد کرده 1 کیلو

براکلی گلچه‌ای خرد کرده 1 کیلو

سس سفید یک‌ونیم پیمانه

تخم‌مرغ 3 عدد

نمک و فلفل به میزان لازم

قارچ ورقه‌ای خرد کرده و تفت داده 150 گرم

پنیر موزارلا 250 گرم

سفیده تخم مرغ 2 عدد

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

گل کلم و براکلی را بخارپز کنید. آن‌گاه سس سفید را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید تا گرم شود.

حالا زرده و سفیده را از هم جدا کنید و زرده‌ها را یکی یکی به سس اضافه کنید و پیوسته هم بزنید.

اینک سس را از روی حرارت برداشته، نمک، فلفل، براکلی، گل کلم، قارچ و دوسوم از پنیر را افزوده و مخلوط کنید.

اکنون 5 عدد سفیده تخم‌مرغ را در ظرف مناسبی با همزن بزنید تا پوک و سبک شود.

حالا به آرامی با مخلوط فراهم کرده ترکیب کنید و در کاسه‌های تک نفره یا ظرف بزرگ سوفله‌خوری ریخته و رویش باقیمانده پنیر را بریزید.

و در فر گرم کرده با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 30-45 دقیقه به روش بن‌ماری بپزید تا سطح آن طلایی شود.

یادآوری: سوفله باید دقیقا همزمان با پذیرائی از فر خارج شوند تا پف آن باقی بماند.

برچسب ها: غذای مللآشپزباشیاعظم گلزارمنشسوفله براکلیسوفله گل کلکسوفله براکلی و گل کلمسوفله سبزیجاتانواع سوفله و گراتن تعداد بازديد: 983 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است