Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 9 اردیبهشت 1403 - 08:21

كِلاب پنیر و زیره

كِلاب پنیر و زیره

shooroshirin3

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

زیره آسیاب‌كرده یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

پنیر سفید (فتا) 250 گرم

 

نان برشتی (تست) برای هر ساندویچ كلاب  2 قطعه

آشپزباشی

 

ابتدا زیره را با پنیر مخلوط كنید. بعد به مقدار دلخواه از مخلوط به دست آمده روی نان‌ها بمالید و برش دیگر را روی آن قرار دهید و به شكل مربع یا به شكل‌های دلخواه برش بزنید (به صورت لقمه‌ای) و بعد میل كنید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزباشیكِلاب پنیر و زیرهکلابکلاب و پنیرکلاب و زیرهآموزش کلاب تعداد بازديد: 1324 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است