Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 11:47

پیتزای مخلوط

پیتزای مخلوط

shooroshirin1

0 0

متوسط

2 نفر

مواد مورد نیاز

آرد 150 گرم

 

نمك یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

مایه خمیر فوری 1 قاشق چایخوری

 

آب 100 میلی‌لیتر

 

مواد لازم رویه

 

سس پیتزا  2 قاشق سوپخوری

 

پنیر موزارلای رنده كرده 350 گرم

 

سوسیس حلقه‌ای خرد كرده 5 عدد

 

بیكن‌گوشت 150 گرم

 

قارچ ورقه‌ای خرد كرده و تفت داده 100 گرم

 

فلفل دلمه‌ای رنگی یك‌چهارم از هر عدد

 

پودر آویشن 1 قاشق چایخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی – اعظم گلزارمنش

 

آرد، نمك و مایه خمیر را در كاسه مناسبی بریزید و در وسط آن حفره‌ای ایجاد كنید. آن‌گاه آب را بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر

مناسبی به دست آید. سپس خمیر را روی سطح آرد پاشیده، 5 دقیقه ورز دهید و در كاسه چربكرده قرار دهید.

رویش را بپوشانید و 1-1/5 ساعت در دمای محیط نگه دارید تا حجم خمیر دوبرابر شود.

حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به قطر 30 سانتیمتر باز كنید و در سینی مناسب مایكرو‌ویو پهن نمائید و 5 دقیقه با برنامه پخت تركیبی مایكروویو و گریل بپزید.

اكنون خمیر نیم‌پز را از مایكروویو بیرون آورید و رویش سس بریزید و پنیر بپاشید. سپس سوسیس، بیكن، قارچ و فلفل دلمه‌ای را رویش بچینید و پودر آویشن بپاشید.

آن‌گاه پیتزا را 8-10 دقیقه با قدرت 100درصد در مایكروویو بپزید.

روش تهیه سس پیتزا: 2 قاشق سوپخوری رب گوجه‌فرنگی را همراه با 1 قاشق سوپخوری روغن مایع و 1 قاشق سوپخوری پیاز رنده كرده، نمك، فلفل و 1 قاشق چایخوری آویشن، ‌در تابه مناسب بریزید و 1 دقیقه روی حرارت ملایم اجاق تفت دهید.

 

برچسب ها: پیتزاانواع پیتزاپیتـــزای مخلوططرز تهیه پیتزاآموزش پیتزامواد اولیه پیتزا تعداد بازديد: 1365 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است