Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 01:47

پای میگو و سوسیس كوكتل

پای میگو و سوسیس كوكتل

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

آرد  250 گرم

 

نمك  یك دوم قاشق چایخوری

 

كره  100 گرم

 

شیر یا ماست  180 میلی‌لیتر

 

زرده تخم‌مرغ  1 عدد

 

زعفران حل‌كرده  یك قاشق چایخوری

 

مواد لازم میانی

 

میگو  500 گرم

 

سویاسس  یك چهارم پیمانه (60 میلی‌لیتر)

 

سس گوجه‌فرنگی  3 قاشق سوپخوری

 

سس خردل  1 قاشق چایخوری

 

پودر زنجفیل و كاری  1 قاشق چایخوری

 

نمك و فلفل  به میزان لازم

 

آرد ذرت  4 قاشق سوپخوری

 

فلفل دلمه‌ای رنگی  1 عدد

 

سوسیس كوكتل دودی  4 عدد

آشپزباشی

 

آرد، نمك و كره را در ظرفی بریزید؛ با نوك انگشت مخلوط كنید آن‌گاه شیر یا ماست را كم‌كم بیفزائید و به صورت دورانی هم بزنید تا خمیر لطیفی به دست آید.

حالا خمیر را در كیسه نایلونی به مدت نیم‌ساعت در یخچال استراحت دهید. بعد روی میز كار آرد بپاشید و یك دوم خمیر را به شكل دایره به ضخامت 3 میلیمتر باز كنید و در قالب چربكرده مخصوص پای به قطر 23 سانتیمتر قرار دهید.

بعد مواد میانی را روی خمیر بچینید آنگاه بقیه خمیر را نیز باز كنید و روی مواد میانی قرار دهید حالا اطراف خمیر را به همدیگر بچسبانید و روی آن را با مخلوط زرده تخم‌مرغ و زعفران زرین نمائید و به مدت نیم‌ساعت در یخچال بگذارید.

سپس آن را با دمای 180 درجه سانتیگراد، به مدت 45 تا 60 دقیقه در فر (تاون) قرار دهید تا بپزد و طلائی رنگ شود.

روش تهیه مواد میانی

سر میگوها را جدا كنید. پوست آن‌ها را بگیرید. بعد با چاقوی نوك‌تیز، سرتاسر پشت میگوها را چاك بزنید و پس از جداسازی رشته سیاه، آن‌ها را تمیز نمائید.

آن‌گاه به مخلوط سویاسس، سس گوجه‌فرنگی، سس خردل، پودر زنجفیل و كاری، نمك و فلفل آغشته كنید تا مزه‌دار شوند. سپس در آرد ذرت بغلتانید. حالا در ظرف مناسبی، روغن بریزید و روی اجاق بگذارید و میگوها را در آن سرخ كنید. اكنون فلفل دلمه‌ای خردكرده را تفت دهید، كوكتل‌های ورقه كرده را نیز كمی تفت دهید بعد همه مواد را با هم مخلوط نمائید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآموزش پایآشپزباشیپای با میگوپای با سوسیسپای با کوکتلپای و سوسیس تعداد بازديد: 1167 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است