Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 7 مهر 1399 - 09:31

برگر مرغ با سس آلبالو

برگر مرغ با سس آلبالو

shooroshirin5

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

آلبالوی هسته گرفته 100 گرم

 

آب پرتقال 50 میلی‌لیتر (یك چهارم پیمانه)

 

فلفل دلمه‌ای قرمز خردكرده یك چهارم یك عدد

 

شكر قهوه‌ای 40 گرم

 

گردوی خردكرده 150 گرم

 

آب و پوست رنده‌كرده‌ی لیمو 1 عدد

 

پوست پرتقال رنده‌كرده 1 قاشق چایخوری

 

نمك یك چهارم قاشق سوپخوری

 

سینه‌ی مرغ چرخ‌كرده 700 گرم

 

پنیر موزارلا 80 گرم

 

نمك 1 قاشق چایخوری

 

پودر فلفل سیاه یك دوم قاشق چایخوری

 

نان جو یا همبرگر 4 عدد

آشپزباشی- فاطمه درویش

 

ابتدا در قابلمه‌ی مناسبی، آلبالو، آب پرتقال، فلفل دلمه‌ای و شكر را بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا مواد بپزد و سس كمی غلیظ شود.

حالا قابلمه را از روی اجاق بردارید و صبر كنید تا سُس سرد شود.

سپس گردو، آب و پوست لیمو، پوست پرتقال و نمك را به سُس بیفزائید و كمی هم بزنید تا مخلوط شود.

این سس را، به مدت یك هفته می‌توانید در یخچال نگه‌دارید.

اكنون سینه‌ی مرغ را ورز دهید و به 4 قسمت مساوی تقسیم كنید و كنار بگذارید. پنیر را نیز 4 قسمت كنید.

حالا هر قسمت از مرغ چرخكرده را در كف دست پهن كنید، نمك و فلفل بزنید، مقداری از پنیر داخل آن بگذارید و اطرافش را ببندید و به صورت برگر در آورید.

آن‌گاه روی سینی گریل یا در روغن سرخ كنید و با نان و سس آلبالو میل كنید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیانواع برگرآموزش برگرسس آلبالوآشپزباشیآشپزی با ماکیانغذا با ماکیانبرگر مرغ تعداد بازديد: 982 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است