Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 11:17

خورش گوجه‌فرنگی با پنیر

خورش گوجه‌فرنگی با پنیر

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

روغن 1 قاشق سوپخوری

 

پیازچه خردكرده 10 ساقه

 

زردچوبه و نمك به میزان لازم

 

زیره سبز 1 قاشق چایخوری

 

گوجه‌فرنگی خردكرده 1 كیلوگرم

 

نخودفرنگی پخته 1 پیمانه

 

پنیر كرد خرده كرده 150گرم

 

گشنیز خردكرده 4 قاشق سوپخوری

 

آب لیموی تازه 1 عدد لیمو

 

سیب‌زمینی خردكرده و سرخ‌شده برای تزئین به میزان لازم

آشپزباشی

 

ابتدا روغن را در تابه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق گرم كنید، پیازچه را در آن تفت دهید، آن‌گاه زردچوبه، نمك و زیره را اضافه كنید و قدری دیگر تفت دهید. سپس گوجه‌فرنگی را بیفزائید و صبر كنید تا آب گوجه‌فرنگی كشیده شود.

حالا نخودفرنگی، پنیر و گشنیز را بیفزائید و صبر كنید تا خورش جا بیفتد. اكنون شعله را خاموش كرده، آبلیمو را بیفزائید و مخلوط كنید. اینك خورش را در ظرف مناسبی بكشید و رویش را با سیب‌زمینی سرخ‌كرده تزئین نمائید.

این غذا همراه بابرنج و یا نان مصرف می‌شود.

 

برچسب ها: آموزش خورشآشپزی با گوجهآشپزی با پنیرطرز تهیه خورشدستور خورشآشپزباشیمواد اولیه خورشخورشخورش گوجه‌فرنگیخورش با پنیر تعداد بازديد: 1253 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است