Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 12:25

پنه باميه

پنه باميه

shooroshirin

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم براي 4نفر

روغن مايع..................... 1 قاشق سوپخوري

پياز خلالي كرده ................ 1 عدد

سير له كرده................1 حبه

گوجه‌فرنگي پوره كرده.....................4 عدد متوسط

رب گوجه‌فرنگي..................1 قاشق سوپخوري

نمك و فلفل ............... به ميزان لازم

پاپريكا.................. 1 قاشق چايخوري

اُرگانو .............. 1 قاشق چايخوري

شكر................ 1 قاشق چايخوري

باميه‌ي ريز....................    200 گرم

ماكاروني ‌شكل‌دار.................   200 گرم

آشپزباشی - معصومه عيوضي:

روش‌تهیه

ابتدا در تابه‌ي مناسبي قدري روغن بريزيد و پياز را در آن تفت دهيد. آن‌گاه سير و پوره‌ي گوجه‌فرنگي را بيفزائيد و تفت دهيد. حالا رب‌ گوجه‌فرنگي، نمك، فلفل، پاپريكا، اُرگانو و شكر را اضافه كنيد و 5 دقيقه سس را بپزيد. سپس باميه را به آن بيفزائيد و صبر كنيد تا باميه بپزد. حالا ماكاروني را در آب جوش و نمك بپزيد و بعد در آبكش بريزيد. اكنون ماكاروني را با سس و باميه مخلوط نمائيد و براي پذيرائي در ظرف مناسبي بكشيد و رويش اُرگانو بپاشيد.

 

خواص   پاپریکا

پاپریکا یا فلفل دلمه ای منبع خوبی از ویتامین C است مصرف مرتب فلفل

دلمه ای‌در رژيم غذايی، شدت و طول دوران سرماخوردگی را كاهش می‌دهد.

برچسب ها: آموزش آشپزیطرز تهیهپنه باميهطرز تهیه پنه باميه تعداد بازديد: 412 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است