Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 7 مهر 1399 - 08:59

اُردور نان سبز

اُردور نان سبز

shooroshirin1

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

آرد 150 گرم

 

پودر سیر 1 قاشق چایخوری

 

سس خردل 1 قاشق چایخوری

 

كره سرد خرد كرده 90 گرم

 

زرده تخم‌مرغ 1 عدد

 

پنیر گودای رنده كرده یك‌دوم پیمانه (100 گرم)

 

جعفری، ریحان، پیازچه، شوید خرد كرده از هر كدام 1 قاشق سوپخوری

 

 

مواد لازم رویه

 

ژامبون حدود 4 ورق

 

پنیر تست ورقه‌ای  حدود 4 ورق

گروه آشپزی

 

آرد، پودر سیر و سس خردل را در ظرف مناسبی بریزید و با هم مخلوط كنید. كره را بیفزائید و با نوك انگشتان به خورد آرد بدهید

تا به شكل خرده نان در‌آید. آن‌گاه زرده تخم‌مرغ، پنیر و مخلوط سبزی را بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی حاصل شود.

 سپس خمیر را در كیسه نایلونی بگذارید و نیم‌ساعت، در یخچال قرار دهید. حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده، با وردنه باز كنید و با برشگر به قطر 6 سانتیمتر قالب بزنید و با فاصله در سینی چربكرده بچینید.

اكنون سینی را در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 15-20 دقیقه نان‌ها را بپزید. همینكه نان خنك شد، رویش را با ژامبون و پنیر بیارائید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.

 

برچسب ها: اُردور نان سبزانواع اُردور نانطرز تهیه اُردورمواد اولیه اُردورآموزش اُردوراُردور تعداد بازديد: 939 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است