Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 11:01

فریتاتای گوشت بره و تره‌فرنگی

فریتاتای گوشت بره و تره‌فرنگی

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

روغن زیتون  1 قاشق سوپخوری

 

سیر خردكرده  2 حبه

 

گوشت بره، چرخكرده  500 گرم

 

سس ووسترشایر  2 قاشق سوپخوری

 

سركه  2 قاشق سوپخوری

 

رب گوجه‌فرنگی  2 قاشق سوپخوری

 

كره  20 گرم

 

تره‌فرنگی درشت و خردكرده  1عدد

 

سیب‌زمینی متوسط و خردكرده  2 عدد

 

پنیر گودا رنده‌كرده  1/5 پیمانه

 

تخم‌مرغ  4 عدد

 

خامه  300 میلی‌لیتر

 

نمك و فلفل  به میزان لازم

آشپزباشی

 

روغن را در تابه‌ی بزرگی حرارت دهید. سیر و گوشت را به آن اضافه كنید و هم بزنید تا گوشت سرخ‌ شود و كاملا بپزد. حالا سس، سركه و رب را بیفزائید و هم بزنید تا زمانی كه سس، غلیظ شود.

مواد را به ظرف بزرگی منتقل سازید و روی آن را بپوشانید تا گرم بماند. حالا كره را در تابه حرارت دهید، تره‌فرنگی را اضافه كنید و هم بزنید تا نرم شود.

تابه را از روی شعله بردارید و روی آن را بپوشانید تا گرم بماند. آن‌گاه سیب‌زمینی را بپزید و پوره كنید.  تره‌فرنگی را كف ظرف نسوز چربكرده‌ای بریزید.

سپس، گوشت چرخكرده و بعد سیب‌زمینی را روی آن بریزید. پنیر را نیز روی آن‌ها بپاشید. آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها، خامه، نمك و فلفل را با یكدیگر مخلوط كنید و آن را روی مخلوط بریزید.

5 دقیقه صبر كنید. حالا ظرف را بدون درپوش، به مدت 45 دقیقه یا تا موقعی كه روی آن طلائی رنگ شود، درون فر (تاون) گرم شده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد قرار دهید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزباشیفریتاتای گوشت بره و تره‌فرنگیفریتاتای گوشت برهفریتاتای تره فرنگیآموزش فریتاتای گوشتروش تهیه فریتاتای تره فرنگی تعداد بازديد: 1169 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است