Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 08:16

ساندویچ مرغ

ساندویچ مرغ

shooroshirin5

0 0

آسان

8 نفر

مواد مورد نیاز

سینه‌ی مرغ بدون استخوان 600 گرم

 

نمك به میزان لازم

 

سس مایونز 125 گرم (یك‌دوم پیمانه)

 

جعفری خردكرده یك‌چهارم پیمانه

 

نان برشی سفید 8 عدد

 

كره‌ی نرم 40 گرم

آشپزباشی

 

ابتدا قابلمه‌ی مناسبی را روی اجاق بگذارید. بعد سینه‌ی مرغ را با قدری آب و نمك به مدت 10 دقیقه در آن بپزید.

آن‌گاه سینه‌ی مرغ را به قطعات 2 سانتیمتری خرد كنید و در كاسه‌ی مناسبی بریزید و با مایونز و جعفری مخلوط سازید.

اینك روی نان‌ها كره بمالید؛ مخلوط مرغ را روی آن بگذارید و میل نمائید.

 

برچسب ها: آشپزی مللآموزش آشپزیآموزش ساندویچانواع ساندویچغذای پیک نیکیساندویچ مرغآشپزباشی تعداد بازديد: 1176 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این ساندویچ چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است