Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 آذر 1399 - 18:52

كلوچه های قارچ و بادمجان

كلوچه های قارچ و بادمجان

shooroshirin5

0 0

متوسط

8 نفر

مواد مورد نیاز

روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری

 

پیاز خرد كرده 1 عدد

 

سیر خرد كرده 2حبه

 

رب گوجه‌فرنگی 2 قاشق سوپخوری

 

بادمجان ریز خرد كرده 400 گرم

 

قارچ صدفی خرد كرده 400 گرم

 

كیپر خرد كرده 2 قاشق سوپخوری

 

جعفری خرد كرده یك‌چهارم پیمانه

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

خمیر هزارلا 8 ورق

آشپزباشی- فاطمه درویش

 

روغن را در تابه بریزید و روی اجاق گرم كنید. آن‌گاه پیاز و سیر را بیفزائید و 4 دقیقه تفت دهید تا پیاز نرم شود.

سپس رب گوجه‌فرنگی، بادمجان و قارچ را بیفزائید و 10 دقیقه‌ مواد را تفت دهید تا بادمجان نیم‌پز شود.

حالا تابه را از روی حرارت بردارید، كیپر، جعفری، نمك و فلفل را بیفزائید و صبر كنید تا مواد فراهم كرده خنك شود.

اكنون 16 عدد قالب مافین به گنجایش 80 میلی‌لیتر را چرب كنید و كنار بگذارید.

خمیر را روی سطح آرد پاشیده باز كنید و دایره‌هائی به قطر 10 سانتیمتر از آن ببرید و در قالب‌های مافین بگذارید.

سپس از مایه‌ی فراهم كرده داخل‌شان را پر كنید و دایره‌های دیگری از خمیر به قطر 8 سانتیمتر، رویشان بگذارید.

لبه‌های خمیر را به هم بفشارید تا مواد میانی از آن بیرون نریزید!

حالا كلوچه‌ها را در فر گرم شده با دمای 220 درجه‌ی سانتیگراد و به مدت تقریبی 20 دقیقه یا تا زمانیكه اطراف خمیر طلائی رنگ شود، بپزید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزی با قارچآموزش کلوچهآشپزی با بادمجانآشپزی در فرانواع کلوچهکلوچه قارچکلوچه بادمجان تعداد بازديد: 1104 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است