Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 07:30

خورش‌قیمه کرفس با بوقلمون

خورش‌قیمه  کرفس با بوقلمون

shooroshirin1

0 0

متوسط

5 نفر

مواد مورد نیاز

لپه 100 گرم

 

روغن یا كره به میزان لازم

 

پیاز ریزخردكرده 1 عدد متوسط

 

گوشت بوقلمون قیمه‌ای خردكرده  500 گرم

 

نمك، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

 

دارچین 1 ساقه

 

آب گوجه‌فرنگی 500 میلی‌لیتر

 

آب 1 پیمانه

 

لیمو عمانی 4 عدد

 

كرفس خلالی خردكرده 5 ساقه‌ی لطیف و سفید

 

آبغوره یا آب نارنج به میزان لازم

 

زعفران حل‌كرده غلیظ 1 قاشق چایخوری

 

پودر لیموعمانی 1 قاشق سوپخوری

آشپزباشی- مرضیه فولادی

 

ابتدا لپه را در آب بخیسانید و كنار بگذارید. بعد قابلمه مناسبی روی حرارت قرار دهید؛ 50 گرم از روغن یا كره را در داخل قابلمه بریزید و پیاز را تفت دهید تا كمی طلائی رنگ شود.

حالا گوشت را بیفزائید و تفت دهید. در این هنگام نمك، فلفل، زردچوبه، ساقه  دارچین، آب گوجه‌فرنگی و آب را بیفزائید و روی حرارت بگذارید تا گوشت نیم‌پز شود.

لیموعمانی و لپه را نیز اضافه كنید. در این مرحله ساقه دارچین را بیرون بیاورید. حالا كرفس را در روغن تفت دهید و به خورش بیفزائید. پس از پانزده دقیقه آبغوره یا آب نارنج را هم به میزانی كه ترشی خورش مناسب باشد، در خورش بریزید.

زمانی كه خورش جا افتاد، زعفران حل‌كرده و پودر لیموعمانی را به آن بیفزائید. اینك خورش آماده را در ظرف مناسبی بكشید و با پلوی زعفرانی میل نمائید.

 

برچسب ها: انواع خورشآموزش خورشآشپزی با کرفسطرز تهیه خورشدستور خورشآشپزباشیمواد اولیه خورشمرضیه فولادیخورش‌قیمهخورش‌ کرفسخورش‌ با بوقلمون تعداد بازديد: 1780 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است