Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 23:13

نافِـله

نافِـله

shooroshirin1

0 0

متوسط

7 نفر

مواد مورد نیاز

گوشت چرخكرده 500 گرم

 

پیاز رنده‌كرده 2 عدد

 

آرد نخودچی 300 گرم

 

نمك، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

 

روغن  به میزان لازم

 

پیاز خردكرده 2 عدد

 

آب 500 میلی‌لیتر (2 پیمانه)

 

نعنا ریز خرد كرده 2 قاشق سوپخوری

 

سركه 125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

 

شكر 2 قاشق سوپخوری

 آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

گوشت چرخكرده را همراه با پیاز، آرد نخودچی، نمك، فلفل و زردچوبه مخلوط كنید و به تدریج آب بیفزائید تا مایه مناسبی به دست آید. آن‌گاه مایه را ورز دهید تا چسبنده شود.

سپس در تابه مناسبی، روغن بریزید و روی اجاق بگذارید. حال از مایه‌ فراهم كرده، به اندازه‌ گردو بردارید و به شكل دایره، در آورید. وسط آن حفره‌ای ایجاد نمائید و در روغن سرخ كنید.

در قابلمه مناسبی روغن بریزید و روی اجاق بگذارید. پیاز خردكرده را سرخ كنید، زردچوبه، نمك و آب را بیفزائید و بگذارید سس، بجوشد. اینك نعنا، سركه و شكر را به آن اضافه كنید و به مدت 20 دقیقه بجوشانید.

اكنون نافله‌ها را درون سس قرار دهید تا با حرارت ملایم به مدت 30 دقیقه بپزد.

 

برچسب ها: آشپزی با گوشتاعظم گلزارمنشاشپزباشینافِـلهطرز تهیه نافِـلهمواد اولیه نافِـلهانواع نافِـلهآموزش نافِـلهدستور نافِـله تعداد بازديد: 1174 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟