Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 30 مهر 1399 - 03:41

پلوی بحرينی

پلوی بحرينی

shooroshirin5

0 0

آسان

5 نفر

مواد مورد نیاز

برنج 3 پیمانه

 

ران و سینه‌ی مرغ 6 تكه

 

زردچوبه، نمك و فلفل به میزان لازم

 

پیاز 4 عدد

 

لیموعمانی 2 عدد

 

روغن مایع به میزان لازم

 

ادویه‌ی پلوئی 1 قاشق چایخوری

 

دارچین 1 قاشق چایخوری

 

كشمش پلوئی یك‌دوم پیمانه

 

گردوی خردكرده یك‌دوم پیمانه

 

خلال بادام یك‌دوم پیمانه

 

پودر لیموی عمانی 1 قاشق سوپخوری

آشپزباشی- سیما باشی‌زاده

 

برنج را بخیسانید. مرغ را با آب، نمك، زردچوبه، فلفل، یك عدد پیاز و لیمو عمانی بپزید.

حالا 3 عدد پیاز باقیمانده را خلالی خرد كنید و در روغن تفت دهید.

آن‌گاه نیمی از پیاز را برای داخل پلو و نیم دیگر را برای تزئین نگه دارید.

همینكه مرغ پخت، آن را از قابلمه بیرون آورید و برنج و پیاز داغ را در آب مرغ بریزید تا بپزد و آبش كشیده شود.

سپس روغن، ادویه‌ی پلوئی و دارچین را بیفزائید و پلو را دم كنید.

اكنون در تابه‌ی مناسبی، قدری روغن بریزید و كشمش، گردو، خلال بادام و باقیمانده‌ی پیاز داغ را در آن، تفت دهید.

حال پودر لیمو عمانی را نیز بیفزائید.

اینك پلو را برای پذیرائی، در دیس مناسبی، بكشید و مواد فراهم كرده و مرغ را لابه‌لای آن بریزید.

 

برچسب ها: آشپزی مللآموزش آشپزیآشپزی با مرغآموزش پلوانواع پلوپلوی بحرينیآشپزی بحرینیغذای بحرینی تعداد بازديد: 848 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است