Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 3 خرداد 1398 - 23:56

پلوی یونانی

پلوی یونانی

shooroshirin1

0 0

متوسط

9 نفر

مواد مورد نیاز

برنج 5 پیمانه

 

روغن مایع به میزان لازم

 

پیاز خرد كرده 1 عدد

 

آب مرغ 2 لیتر

 

نمك به میزان لازم

 

زعفران حل‌كرده 1 قاشق چایخوری

 

فلفل دلمه‌ای رنگی خرد كرده 1 پیمانه

 

قارچ خرد كرده 1 پیمانه

 

ژامبون خرد كرده 100 گرم

 

ذرت پخته 2 پیمانه

 

نخودفرنگی پخته 2 پیمانه

آشپزباشی- انسیه حافظی

 

ابتدا برنج را 20 دقیقه بخیسانید. آن‌گاه در قابلمه مناسبی روغن بریزید و پیاز را در آن، تفت دهید. سپس آب مرغ، زعفران و برنج را بیفزائید و با حرارت ملایم بپزید تا آب برنج، كشیده شود حالا به مدت 30 دقیقه، آن را دم كنید.

سپس در تابه مناسبی، قدری روغن بریزید و فلفل دلمه‌ای را در آن، تفت دهید. بعد فلفل دلمه‌ای را از تابه درآورید. قارچ را بیفزائید و تفت دهید.

اینك ژامبون، ذرت، نخودفرنگی و فلفل دلمه‌ای را درون تابه بریزید و قدری تفت دهید. اكنون برنج و مواد فراهم كرده را با هم مخلوط كنید و برای پذیرائی، در دیس مناسبی بكشید.

 

برچسب ها: آشپزی با قارچغذای مللانواع پلودستور پلوطرز تهیه پلوانسیه حافظیپلوی یونانیمواد اولیه پلوی یونانی تعداد بازديد: 537 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است