Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 22 اردیبهشت 1403 - 06:37

پای قارچ

پای قارچ

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

روغن 2 قاشق سوپخوری

 

قارچ خردكرده 200 گرم

 

آرد 3 تا 4 قاشق سوپخوری

 

آرد سوخاری 3 تا 4 قاشق سوپخوری

 

تخم‌مرغ همزده 1 عدد

 

پنیر پارمسان یا گودای رنده كرده 50 گرم

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

شیر 2 تا 3 قاشق سوپخوری

آشپزباشی

 

ابتدا در تابه مناسبی روغن بریزید، قارچ را بیفزائید و آن را با حرارت تند تفت دهید. آن‌گاه در كاسه مناسبی، قارچ، آرد، آرد سوخاری، تخم‌‌مرغ، پنیر، نمك فلفل و شیر را مخلوط كنید.

حالا قالب‌های كوچك پای را با این مواد پر كنید و در فر(تاون) گرم‌كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد، به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزید تا سطح آن طلائی رنگ شود.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیپایآموزش پایپای قارچآشپزباشیروش تهیه پای قارچمواد اولیه پای قارچ تعداد بازديد: 1176 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است