Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 03:21

متبل

متبل

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4-6 نفر

بادمجان دلمه‌ای کبابی 2 عدد متوسط

ارده یک پیمانه

ماست چکیده یک دوم پیمانه

آب لیمو از یک عدد لیمو

سیر له کرده یک حبه

روغن زیتون یک سوم پیمانه

نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

آشپزباشی - امیر کاظمپور

بادمجان‌ها را کبابی کرده، پوستشان را بگیرید و کنار بگذارید تا خنک شوند.

آن گاه تمامی مواد و بادمجان‌ها را در کاسۀ دستگاه غذاساز ریخته و میکس کنید تا مخلوط یکدستی بدست آید.

سپس نمک و فلفل را بیفزائید و غذا را در ظرف مناسبی بریزید و یک ساعت در یخچال قرار دهید. اینک متبل را به همراه نان سرو نمائید.

برچسب ها: غذای مللآشپزباشیغذای عربیغذای سبکغذای سادهامیر کاظمپورمتبلطرز تهیه متبلمواد لازم برای تهیه متبل تعداد بازديد: 1142 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است