Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 8 آبان 1399 - 00:04

كباب ادويه ای با پلوی بلغور

كباب ادويه ای با پلوی بلغور

shooroshirin5

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

فیله‌ی گوساله 750 گرم

 

پودر زیره 1 قاشق چایخوری

 

فلفل چیلی یك‌دوم قاشق چایخوری

 

تخم گشنیز آسیاب كرده 1 قاشق چایخوری

 

روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری

 

ماست 3 قاشق سوپخوری

 

سیر له كرده 2 حبه

 

برگ نعنای خرد كرده 2 قاشق سوپخوری

 

مواد لازم برای تهیه‌ی پلوی بلغور

 

بلغور جو یا گندم 150 گرم

 

نمك یك‌هشتم قاشق چایخوری

 

كشمش 100 گرم

 

قیسی خرد كرده 100 گرم

 

روغن زیتون 5 قاشق سوپخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

فیله‌ی گوساله را به تكه‌های درشت خرد كنید و همراه با زیره، فلفل چیلی، تخم گشنیز، روغن زیتون، ماست، سیر و نعنا، در كاسه‌ی مناسبی بریزید.

رویش را بپوشانید و یك شب در یخچال نگه دارید. آن‌گاه فیله را به سیخ بكشید و روی منقل كباب كنید.

سپس پلوی بلغور را در دیس مناسبی بكشید، كباب را رویش بگذارید و میل كنید.

روش تهیه‌ی پلوی بلغور: بلغور را دو ساعت بخیسانید و در قابلمه‌ی مناسبی آب بریزید و روی اجاق بجوشانید.

آن‌گاه بلغور و نمك را در آب‌جوش بریزید و 5 دقیقه، بپزید. سپس آن را در صافی بریزید تا آب اضافیش گرفته شود.

بلغور، كشمش، قیسی و روغن زیتون را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآموزش پلوانواع پلوآموزش کبابانواع کبابكباب ادويه ایپلوی بلغور تعداد بازديد: 860 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است