Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 15:08

سوپ بادمجان (ترکیه)

سوپ بادمجان (ترکیه)

shooroshirin5

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

بادمجان 3 عدد درشت

 

كره 25 گرم

 

پیازچه‌ی خرد كرده 4 ساقه

 

آرد 2 قاشق سوپخوری

 

نمك، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

 

آب‌گوشت 1 لیتر

 

خامه 150 میلی‌لیتر

 

سیر رنده كرده 1 حبه

 

كره‌ی آب كرده 2 قاشق سوپخوری

 

نعنا و ترخان خشك‌‌ 1 قاشق سوپخوری

آشپزباشی- ماه منیر نوری

 

بادمجان‌ها را در فر(تاون) یا روی زغال كبابی كنید. بعد پوست آن‌ها را بگیرید و خرد نمائید.

حالا كره را در قابلمه بریزید و با پیازچه، كمی تفت دهید.

سپس آرد و ادویه را بیفزائید. كمی كه سرخ شد، آب گوشت و بادمجان‌ها را اضافه كنید تا چند جوش بزند.

آن‌گاه در مخلوط‌كن بریزید. سپس خامه و سیر را نیز بیفزائید تا مایه غلیظ و یكدستی حاصل شود.

بار دیگر آن را روی حرارت قرار دهید تا حدی كه داغ شود.

كره، نعنا و ترخان را برای تزئین روی سوپ بریزید و با نان تست (برشتی) میل كنید.

 

برچسب ها: آشپزی مللآموزش سوپانواع سوپغذای ترکیه ایغذای ترکیآشپزباشیسوپ بادمجان تعداد بازديد: 2144 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است