Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 5 فروردین 1398 - 17:43

پلوی سبزیجات (هندی)

پلوی سبزیجات (هندی)

shooroshirin5

0 0

آسان

10 نفر

مواد مورد نیاز

بادمجان خردكرده 1 كیلوگرم

 

روغن مایع به میزان لازم

 

سیب زمینی خردكرده 500 گرم

 

فلفل دلمه‌ای رنگی و خردكرده 2 پیمانه

 

كنسرو ذرت 1 پیمانه

 

خلال بادام بوداده 100 گرم

 

زردچوبه 2 قاشق چایخوری

 

زیره‌ی نیمكوب 1 قاشق چایخوری

 

پودر تخم گشنیز 2 قاشق چایخوری

 

نمك و فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری

 

شكر 1 قاشق سوپخوری

 

آبلمیوی تازه 2 قاشق سوپخوری

 

برنج 4 پیمانه

آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

ابتدا بادمجان را همراه با روغن، در تابه‌ی مناسبی روی اجاق تفت‌‌دهید و در صافی بریزید تا روغن اضافی‌اش گرفته ‌شود.

سیب زمینی را نیز در آن تفت دهید تا طلائی‌رنگ شود و آن را هم در صافی بریزید تا روغن اضافی‌اش گرفته شود.

حالا به باقیمانده‌ی روغن، فلفل دلمه‌ای، ذرت، بادام، زردچوبه، زیره، پودر تخم گشنیز، نمك و فلفل سیاه را بیفزائید و كاملاً مخلوط سازید.

اینك شعله را خاموش كنید. بادمجان و سیب‌زمینی را بیفزائید و پس از تركیب‌ كردن تمام مواد، شكر و آبلیمو را اضافه كنید و گرم نگه‌دارید.

اكنون برنج را مطابق دستورالعمل‌های گذشته، آبكش و سپس دم كنید. پس از دم كشیدن، با مواد ‌آماده‌ی گرم تركیب سازید و در دیس بكشید.

می‌توانید در صورت تمایل رویش را با برنج زعفرانی بیارائید.

نكته‌های خواندنی

بهتر است بدانید كه می‌توانید ادویه‌ها را هنگام مصرف، پودر و یا نیمكوب كنید و در تابه‌ی گودی بدون روغن تفت دهید تا عطر آن به مشام برسد.

البته باید توجه داشته باشید كه فقط در هنگام مصرف از این روش استفاده كنید كه اگر ادویه‌ها را پودر كنید و یا تفت دهید و برای مصرف آتی نگه‌دارید عطر خود را از دست خواهند داد.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآموزش پلوغذای مللانواع پلوآشپزی هندیآشپزباشیپلوی سبزیجات تعداد بازديد: 556 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است