Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 30 فروردین 1403 - 04:06

مرغ شكم پر

مرغ شكم پر

shooroshirin5

0 0

آسان

5 نفر

مواد مورد نیاز

روغن 3 قاشق سوپخوری

 

گشنیز، شنبلیله خردكرده 500 گرم

 

گوشت چرخكرده 150 گرم

 

پیاز رنده‌كرده 1 عدد

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

سیر رنده‌كرده 6 حبه

 

زرشك 1 قاشق سوپخوری

 

تمرهندی نصف یك بسته كوچك

 

مرغ متوسط یك عدد

آشپزباشی- مرضیه مرشدی

 

روغن را در تابه‌ی مناسبی بریزید و روی حرارت گرم كنید. آن‌گاه سبزی را بیفزائید و تفت دهید.

سپس گوشت چرخكرده را با پیاز، نمك و فلفل مخلوط نمائید و از آن كوفته ریزه درست كنید و در روغن تفت دهید.

حالا سیر و زرشك را با كوفته ریزه مخلوط كنید.

اكنون تمرهندی را در قدری آب جوش حل كنید و بعد در صافی بریزید و این عصاره را به سبزی و مخلوط زرشك بیفزائید.

سپس مواد را روی حرارت ملایم قرار دهید تا غلیظ شود و شكم مرغ را با این مخلوط پر كنید و شكاف آن را بدوزید.

حال اطراف مرغ را در روغن تفت دهید. و در فر گرم‌شده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد، به مدت 30- 45 دقیقه بپزید.

اینك مرغ را در دیس مناسبی بگذارید و با فلفل، گوجه‌فرنگی، كدو حلوائی و لیموی گریل كرده تزئین كنید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزی با مرغآشپزی در فرآشپزباشیآشپزی با ماکیانمرغ شكم پرگوشت چرخكرده تعداد بازديد: 1446 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است