Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 01:16

پاستا با دو نوع سس

پاستا با دو نوع سس

shooroshirin3

0 0

متوسط

5 نفر

مواد مورد نیاز

ماكارونی نواری سبزرنگ 250 گرم

 

نمك به میزان لازم

 

روغن‌ مایع  2 قاشق سوپخوری

 

ریحان تازه برای تزئین به میزان لازم

 

مواد لازم برای تهیه سس گوجه‌فرنگی

 

روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری

 

پیاز خردكرده 1 عدد

 

سیر له‌كرده 1 حبه

 

فیله گوجه‌فرنگی خردكرده 400 گرم

 

جعفری خردكرده 2 قاشق سوپخوری

 

پودر آویشن یك‌دوم قاشق چایخوری

 

برگ بو 2 عدد

 

شكر 1 قاشق چایخوری

 

رب گوجه‌فرنگی 2 قاشق سوپخوری

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

مواد لازم برای تهیه سس مرغ

 

كره 55 گرم

 

مرغ پوست كنده و بدون استخوان نواری‌خردكرده 400 گرم

 

بادام 85 گرم

 

خامه 300 میلی‌لیتر

 

نمك و فلفل  به میزان لازم

آشپزباشی- مرضیه مرشدی

 

در ظرف مناسبی آب بریزید و روی اجاق بجوشانید. نمك و قدری روغن اضافه‌كنید، پاستا را به آن بیفزائید و به مدت 5 تا 8 دقیقه بجوشانید تا پاستا نرم شود. حالا پاستای گرم را در ظرف مناسبی بریزید و رویش را با هر دو سس و ریحان، تزئین نمائید. 

روش تهیه سس گوجه‌فرنگی: ابتدا روغن را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق، با حرارت متوسط داغ كنید. پیاز را بیفزائید و آن را تفت‌دهید تا نرم و سبك شود. سپس سیر را بیفزائید و به مدت یك دقیقه دیگر تفت‌دهید.

حالا گوجه‌فرنگی، جعفری، آویشن، برگ بو، شكر و رب گوجه‌فرنگی را به آن اضافه و مخلوط نمائید. نمك و فلفل را هم بیفزائید و بدون این‌كه در ظرف را بگذارید، صبركنید نیمی از آب سس بخار شود. اكنون ظرف را از روی حرارت بردارید و برگ بو را از مخلوط جدا كنید.

روش تهیه سس مرغ: ابتدا كره را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت آب كنید، سپس مرغ و بادام‌ را بیفزائید و به مدت 5 تا 6 دقیقه تفت‌دهید. اینك خامه، نمك و فلفل را بیفزائید. اكنون سس آماده مصرف می‌باشد.

 

برچسب ها: آشپزیپاستاآموزش پاستامواد لازم پاستاروش تهیه پاستاآشپزباشیمرضیه مرشدیپاستا با دو نوع سس تعداد بازديد: 1213 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است