Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 2 اسفند 1402 - 21:33

گراتن لقمه‌ای سیب‌زمینی و پنیر

گراتن لقمه‌ای سیب‌زمینی و پنیر

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4  نفر

سیب‌زمینی متوسط 4 عدد

سیر 2 حبه

نمک و فلفل به میزان لازم

روغن زیتون به میزان لازم

گوجه گیلاسی 10 عدد

کره 50 گرم

پنیر موزارلا رنده کرده 1 پیمانه

آشپزباشی - سرمه جلیلی

سیب‌زمینی‌ها را به صورت ورقه‌های نازک برش بزنید. آن‌گاه روی هر کدام را با سیر، نمک و فلفل مزه‌دار کنید.

سپس داخل قالب مافین را روغن زیتون اسپری کرده ویک لایه سیب‌زمینی، چند حلقه گوجه‌ گیلاسی وکمی کره گذاشته و به همین ترتیب ادامه دهید.

در نهایت پنیر را ریخته و گراتن را در فر گرم کرده با دمای180 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقیقه بپزید.

برچسب ها: غذای مللانواع گراتنآشپزباشیسرمه جلیلیغذای فانتزیگراتن خوشمزهغذای فرانسویگراتن و سوفلهگراتن لقمه ای تعداد بازديد: 1128 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است