Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 3 اسفند 1396 - 17:47

پاستا با سبزیجات

پاستا با سبزیجات

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4-6  نفر

پاستا 300 گرم

نخود فرنگی پخته یک‌دوم پیمانه

هویج (خرد کرده و پخته) 1 عدد متوسط

کنسرو ذرت یک دوم پیمانه

قارچ (ورقه‌ای خرد کرده) 5 عدد

نمک و فلفل به میزان لازم

ریحان خرد کرده 2 قاشق سوپخوری

کره آبکرده 50 گرم

سس گوجه‌فرنگی  3 قاشق سوپخوری

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

قابلمه مناسبی  را تا نیمه آب کنید، قدری نمک به آن بیفزائید و روی حرارت اجاق بگذارید تا بجوش آید.

آن‌گاه پاستا را افزوده و به مدت 10 دقیقه آن را بپزید و در صافی بریزید. حالا نخودفرنگی، هویج، ذرت، قارچ، نمک، فلفل و ریحان را در ظرف مناسبی مخلوط کنید و کنار بگذارید.

سپس در ظرف مناسبی پاستا، سبزیجات، کره و سس را مخلوط نمائید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی سرو نمائید.

برچسب ها: غذای خوشمزهغذای مللانواع پاستاغذای مقرون به صرفهآشپزباشیاعظم گلزارمنشپاستا سبزیجاتغذای ایتالیاییپاستا با سبزیجات تعداد بازديد: 235 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است