Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 10:36

كسرول سیــر انواع سبزی و برنج

كسرول سیــر انواع سبزی و برنج

shooroshirin7

0 0

متوسط

6 نفر

مواد مورد نیاز

سیر 1 بوته (70 گرم)

                       

روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری

 

پیاز خرد كرده 1 عدد متوسط

 

فلفل دلمه‌ای قرمز خرد كرده1 عدد متوسط

 

فلفل دلمه‌ای سبز خرد كرده 1 عدد متوسط

 

گوجه‌فرنگی پوست‌گرفته و خرد كرده 4 عدد متوسط

 

لوبیا سبز خردكرده 125 گرم

 

بادمجان خرد كرده 2 عدد كوچك

 

كشمش بی‌دانه یك چهارم پیمانه

 

پودر پایریكا 1 قاشق چایخوری

 

برنج دانه بلند دو و یك دوم پیمانه

 

آب مرغ 3 پیمانه

آشپزباشی- ایران كوهستانی

ابتدا بوته سیر را با پوست روی سینی فر بگذارید. كمی روغن روی آن بمالید و حدود 30 دقیقه داخل فر با دمای نسبتاً داغ قرار دهید تا كمی نرم شود.

باقیمانده روغن را در قابلمه‌ مناسبی داغ كنید. پیاز، فلفل‌ها، گوجه‌فرنگی، لوبیا و بادمجان را اضافه كنید و حدود 10 دقیقه تفت دهید تا وقتی كه سبزی‌ها فقط نرم شوند.

كشمش و پاپریكا را بیفزائید و هم بزنید. برنج را نیز بخیسانید. سپس برنج و آب مرغ را روی سبزی‌ها بریزید.

 بوته سیر را در مركز این مخلوط قرار دهید و آن ‌را حدود 30 دقیقه در فر، با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید. در اواسط پخت، یك‌بار آن را هم بزنید.

نكات خواندنی

پاپریكا نوعی ادویه است كه از آسیاب كردن فلفل دلمه‌‌ای خشك كرده تهیه می‌شود.

 در بسیاری از زبان‌های اروپائی به خود كلمه فلفل دلمه‌ای اشاره می‌كند.

 این ادویه برای افزودن رنگ، طعم و عطر در بسیاری از غذاها مورد استفاده قرار می‌گیرد. این ادویه برخلاف ظاهر غلط‌اندازش، طعم تندی ندارد.

چون در ایران پودر پاپریكا به سختی قابل تهیه است می‌توان از فلفل قرمز دلمه‌ای كمك گرفت به این ترتیب كه فلفل را خرد كنید (درشت) در تابستان بر روی صفحه مشبكی قرار دهید و در مجاورت آفتاب بگذارید تا كاملا خشك شود اكنون آن را آسیاب كنید و مصرف نمائید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیکسرولانواع غذا با سبزیجاتكسرول سیــر انواع سبزی و برنجکسرول سیرانواع غذا با سبزیانواع غذا با برنج تعداد بازديد: 1114 تعداد نظرات: 0

ارسال نظر

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است