Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 9 آذر 1399 - 00:29

میگو سرخ‌شده و سبزی

میگو سرخ‌شده و سبزی

shooroshirin1

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

گوجه‌فرنگی 5 عدد

 

فلفل دلمه‌ای قرمز 1 عدد

 

كدوسبز مكعبی خردكرده 1 عدد

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

روغن زیتون 5 قاشق سوپخوری

 

فلفل چیلی خردكرده  1 عدد

 

میگو پاك‌كرده 600 گرم

 

سیر له‌كرده  3 حبه

 

آبلیمو تازه 2 قاشق سوپخوری

 

جعفری خردكرده 3 قاشق سوپخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی – سرور چاووشی

 

پوست گوجه‌فرنگی‌ها را بگیرید و مكعبی خرد كنید. فلفل دلمه‌ای را نیز كبابی كنید و پوستش را بگیرید و خرد كنید. آن‌گاه كدو را با اندكی نمك و فلفل در 2 قاشق سوپخوری روغن زیتون تفت دهید.

سپس فلفل دلمه‌ای را بیفزائید و به آرامی مخلوط نمائید. حالا مخلوط كدو و فلفل را از روی حرارت بردارید و كنار بگذارید. باقیمانده‌ روغن زیتون را در تابه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید و فلفل چیلی را بیفزائید و تفت دهید.

اكنون میگو، سیر و آبلیمو را بیفزائید و تفت دهید. حال گوجه‌فرنگی‌ها را به آن بیفزائید و بگذارید آبش كشیده شود. اینك آن را به مخلوط كدو و فلفل بیفزائید و نمك و فلفل بزنید. آن‌گاه خوراك میگو را برای پذیرائی در دیس مناسبی بكشید و با جعفری بیارائید.

برچسب ها: آشپزی با میگومیگومیگو سرخ شدهمیگو با سبزیروش تهیه میگو سرخ شدهآموزش میگو سرخ شده تعداد بازديد: 875 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است