Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 12 آذر 1399 - 02:30

رولت پنیر و سبزی

رولت پنیر و سبزی

shooroshirin5

0 0

متوسط

12 نفر

مواد مورد نیاز

تخم‌مرغ 9 عدد

 

نمك یك‌دوم قاشق چایخوری

 

آب جوش یك قاشق سوپخوری

 

آرد 180 گرم

 

كره ذوب كرده 70 گرم

 

رنگ سبز خوراكی به میزان لازم

 

مواد لازم میانی

 

پنیر خامه‌ای 450 گرم

 

كره 50 گرم

 

جعفری خرد كرده  2 قاشق سوپخوری

 

گردوی آسیاب‌كرده در صورت تمایل (100 گرم)

آشپزباشی- افسانه ظروفی

 

زرده‌های تخم‌مرغ را با نمك و آب جوش مخلوط كنید و با همزن برقی بزنید تا رنگ زرده‌ها روشن شود و حجم آن دو برابر شود.

سپس سفیده‌های تخم‌مرغ را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد. اكنون به آرامی زرده‌ها و سفیده‌ها را با هم مخلوط كنید و آرد و كره را بیفزائید.

دقت كنید حجم مایه از بین نرود. حدود 4 قاشق بزرگ از مایه را در كاسه كوچكی بریزید و رنگ سبز را به آن بیفزائید.

اكنون داخل صفحه ری‌لیف‌مت را با مایه سبز‌رنگ بپوشانید، به طوری كه حفره‌های داخل آن كاملا از مایه سبز رنگ پر شود.

سپس مایه ساده را روی آن پهن كنید و ری‌لیف‌مت را روی پنجره داخل فر قرار دهید و در فر گرم شده با دمای 250 درجه سانتیگراد به مدت 10 دقیقه بپزید.

پس از اینكه از فر خارج كردید، برای جلوگیری از خشك شدن نان، یك سینی روی آن قرار دهید و پس از خنك شدن نان را روی كاغذ روغنی برگردانید و روی قسمت ساده را با مواد میانی بپوشانید.

اكنون رولت را بپیچید و داخل كاغذ روغنی قرار دهید و قبل از برش، حداقل 2 ساعت در یخچال نگه دارید.

روش تهیه مواد میانی

پنیر خامه‌ای و كره را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. سپس همزن را خاموش كنید و جعفری و گردو را به آن بیفزائید.

برچسب ها: آموزش آشپزیانواع رولتآموزش رولتآشپزباشیرولت پنیر و سبزیدستور تهیه رولتمواد میانی رولت تعداد بازديد: 2877 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این رولت چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است