Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 25 خرداد 1403 - 09:58

ساندویچ های كوچك گوشت و خيار

ساندویچ های كوچك گوشت و خيار

shooroshirin5

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

پنیر خامه‌ای 60 گرم

 

پیازچه‌ی خرد كرده 1 قاشق سوپخوری

 

كره 40 گرم

 

سُس خردل 1 قاشق چایخوری

 

نان سفید 6 برش

 

خیار كوچك حلقه‌حلقه كرده 1 عدد

 

نان جو 3 برش

 

گوشت گوساله‌ی سرخكرده 100 گرم

آشپزباشی- ماه منیر نوری

 

پنیر و پیازچه را در كاسه‌ای بریزید و با هم مخلوط كنید. آن‌گاه كره و خردل را در كاسه‌ی دیگری بریزید و مخلوط كنید تا صاف و یكدست شود.

حالا مخلوط پنیر را روی سه تكه از نان‌های سفید بمالید و برش‌های خیار را روی آن بگذارید.

بعد قدری از مخلوط كره روی نان‌های جو بمالید و برش‌های گوشت را روی آن قرار دهید.

اكنون نان‌های جو را روی باقیمانده‌ی نان‌های سفید قرار دهید، و آنها را روی لایه‌ی قبلی نان‌های سفید بگذارید.

اطراف نان‌ها را بگیرید و هر یك را دو قسمت كنید و ببرید. سپس هر نیمه را نیز چهار قسمت نمائید.

اینك ساندویچ‌ها را برای پذیرائی، در دیس مناسبی بچینید.

یادآوری: می‌توانید از دو لایه نان استفاده كنید و آنها را به شكل مثلث ببرید.

نكته‌ی خواندنی

خیار حاوی مولیبدن، پیش‌ساز ویتامین A، منگنز، فولات، تریپتوفان می‌باشد.

به دلیل آب فراوانی كه در خیار وجود دارد مصرف آن در آب و هوای گرم دلچسب است.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآموزش ساندویچانواع ساندویچمیان وعده دانش آموزاندستور تهیه ساندویچمیان وعده مدرسهآشپزباشیتغذیه مدرسهساندویچ گوشت و خیار تعداد بازديد: 1155 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است