Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 08:35

نان‌های پر شده مرغ و قارچ

نان‌های پر شده مرغ و قارچ

shooroshirin3

0 0

متوسط

2 نفر

مواد مورد نیاز

فیله مرغ 2 تا 3 عدد

 

قارچ خردكرده 200 گرم

 

كره 100 گرم

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

آرد 1 قاشق چایخوری

 

شیر 3 قاشق سوپخوری

 

نان با خمیر كلمی به تعداد لازم

 

جعفری برای تزئین به میزان لازم

آشپزباشی

 

ابتدا مرغ را به قطعات كوچك خردكنید. آن‌گاه قارچ و مرغ را در نیمی از كره تفت‌دهید. نمك و فلفل را بیفزائید. حالا با آرد، باقیمانده كره و شیر، سس سفید درست كنید. بعد مخلوط قارچ و مرغ را در آن بریزید. سپس كنار نان‌ها شكاف كوچكی ایجاد نمائید و با مخلوط مرغ و قارچ پركنید و در صورت دلخواه، با برگ‌های جعفری بیارائید.

یادآوری: برای تهیه نان با خمیر كلمی، 50 گرم كره را همراه با 200 میلی لیتر آب در ظرفی بریزید و روی اجاق بگذارید تا بجوشد. آن‌گاه 125 گرم آرد را به آن بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر از ظرف جدا شود. سپس خمیر را كنار بگذارید تا قدری خنك شود.

حالا 3 عدد تخم‌مرغ درشت را با فاصله و یكی یكی به خمیر بیفزائید و همزدن را تا جائی ادامه دهید كه تخم‌مرغ‌ها كاملاً با خمیر مخلوط شود. در آخر قدری نمك به خمیر بیفزائید و آن را در كیسه شیرینی دارای ماسوره ساده بریزید و گل‌های كوچكی از آن روی سینی بگذارید و در فر گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد بپزید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزباشینان‌های پر شده مرغ و قارچآشپزی نان های پر شدهمواد لازم نان های پر شدهآموزش نان های پر شده تعداد بازديد: 1081 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است