Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 15:21

پاستا با سس بادمجان و گوشت

پاستا با سس بادمجان و گوشت

shooroshirin5

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

روغن زیتون           1 قاشق سوپخوری

پیاز خرد كرده         1 عدد متوسط

بادمجان مكعبی خرد كرده       2 عدد متوسط

سیر له كرده 2 حبه

چیلی ریز خرد كرده 1 عدد

گوشت چرخكرده 500 گرم

نمك و فلفل به میزان لازم

آب گوشت 125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

كنسرو گوجه‌فرنگی 1 قوطی 400 گرمی

جعفری خرد كرده 30 گرم

پاستا یك بسته‌ی  750 گرمی

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- ژینوس نوروزی

 

روغن را در تابه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق گرم كنید. پیاز و بادمجان را بیفزائید و تفت دهید تا نرم و طلائی رنگ شوند.

آن‌گاه سیر و چیلی را بیفزائید و یك دقیقه، تفت دهید تا عطرشان بلند شود.

سپس گوشت را همراه با نمك و فلفل، درون تابه بریزید و تفت دهید.

حالا آب گوشت و گوجه‌فرنگی را بیفزائید و سس را به مدت تقریبی 20-25 دقیقه یا تا زمانیكه غلیظ شود، بپزید.

اكنون جعفری را نیز درون سس بریزید و پس از 2 دقیقه، آن را از روی حرارت بردارید.

حالا پاستا را بپزید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و سس بادمجان و گوشت را رویش بریزید.

 

برچسب ها: آموزش پاستاآشپزی با بادمجانپاستا با سس بادمجان و گوشتانواع پاستاپاستا با سسسس بادمجانانواع سس تعداد بازديد: 1301 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است