Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 27 آبان 1396 - 02:29

خوراك باميه پر ادويه (هندی)

خوراك باميه پر ادويه (هندی)

shooroshirin5

0 0

آسان

5 نفر

مواد مورد نیاز

روغن مایع 2 قاشق سوپخوری

 

پیاز ورقه‌ای خردكرده 2 عدد متوسط (300 گرم)

 

زیره 1 قاشق سوپخوری

 

سیر له‌كرده 1 حبه

 

فلفل سبز تند (چیلی) خردكرده 2 عدد

 

ادویه‌ی كاری 1 قاشق چایخوری

 

تخم گشنیز آسیاب كرده 2 قاشق چایخوری

 

زردچوبه 1 قاشق چایخوری

 

پاپریكا (فلفل شیرین) یك‌دوم قاشق چایخوری

 

زنجفیل رنده كرده یك‌دوم قاشق چایخوری

 

بامیه 1 كیلوگرم

 

آب 250  میلی‌لیتر (1 پیمانه)

 

رب گوجه‌فرنگی 60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

 

سركه‌ی سفید 2 قاشق سوپخوری

 

شكر 2 قاشق چایخوری

 

برگ گشنیز یك‌چهارم پیمانه

 

ادویه‌ی گرام ماسالا یك‌دوم قاشق چایخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سرور چاووشی

 

روغن را در تابه‌ی مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم گرم كنید. آن‌گاه پیاز را بیفزائید و تفت دهید تا طلائی رنگ شود. حالا زیره را اضافه كنید و تفت دهید تا عطرش بلند شود.

سپس سیر، چیلی، ادویه‌ی كاری، تخم گشنیز، زردچوبه، پاپریكا و زنجفیل را بیفزائید و تفت دهید تا عطر خوش ادویه‌ها بلند شود.

اكنون بامیه را نیز به این مخلوط بیفزائید و هم بزنید. حالا آب، رب گوجه‌فرنگی، سركه و شكر را درون مخلوط فراهم‌كرده بریزید، در تابه را بگذارید و خوراك را به مدت تقریبی 30 دقیقه یا تا زمانیكه بامیه نرم شود، بپزید.

در اواخر پخت گشنیز را به خوراك بیفزائید و ادویه‌ی گرام ماسالا را رویش بپاشید. آن‌گاه خوراك بامیه را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیانواع خوراکغذای مللغذای هندیآموزش خوراکدستور تهیه خوراکآشپزی با بامیهخوراك باميه پر ادويهآشپزی هندی تعداد بازديد: 739 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.


سبد خرید شما

سبد خالی است