Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 04:09

خوراك جگر غاز

خوراك جگر غاز

shooroshirin5

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

جگر غاز یا مرغابی 450 گرم

 

آرد 115 گرم (یك پیمانه)

 

پودر تخم گشنیز یك دوم قاشق چایخوری

 

پودر زیره‌ی سبز یك دوم قاشق چایخوری

 

پودر هل یك دوم قاشق چایخوری

 

پایریكا یك چهارم قاشق چایخوری

 

جوز هندی رنده‌كرده یك چهارم قاشق چایخوری

 

روغن سرخ‌كردنی به میزان لازم

 

نان سیردار برای تزئین به میزان لازم

 

مواد لازم برای تهیه‌ی نان سیردار

 

نان تست (برشتی) 8 قطعه

 

كره 25 گرم

 

سیر 1 حبه

آشپزباشی- فاطمه درویش

 

جگر غاز را بشوئید، با دستمال خشك‌كنید و به صورت ورقه‌هائی به ضخامت یك سانتیمتر ببرید و كنار بگذارید.

در ظرف مناسبی، آرد و تمامی ادویه‌ها را بریزید و با هم مخلوط سازید. حال جگر را در مخلوط ادویه و آرد بغلتانید و كنار بگذارید.

سپس در تابه روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود. اینك جگر را در آن سرخ كنید.

اكنون خوراك آماده را در ظرف مناسب بریزید و با نان سیردار و سالاد، میل نمائید.

روش تهیه‌ی نان سیردار

روی نان‌های تست (برشتی) مقداری كره و سیر له‌كرده بمالید و در فر (تاون) گرم شده با دمای 200 درجه‌ی سانتیگراد قرار دهید تا برشته شود.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیانواع خوراکآموزش خوراکآشپزباشیآشپزی با ماکیانغذا با ماکیانخوراك جگر غازنان سیردارآشپزی با جگر تعداد بازديد: 3877 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است