Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 10 مهر 1399 - 19:26

پای برنج و قارچ

پای برنج و قارچ

shooroshirin3

0 0

متوسط

5 نفر

مواد مورد نیاز

روغن 1 قاشق سوپخوری

 

آب مرغ 500 میلی‌لیتر (2 پیمانه)

 

برنج نیم دانه 1 پیمانه

 

تخم‌مرغ 3 عدد

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

قارچ خردكرده 250 گرم

 

كدو حلوایی مكعبی خردكرده  250 گرم

 

پیاز خردكرده 1 عدد

 

پنیر چدار یا گودای رنده‌كرده 1 پیمانه

 

شیر 80 میلی‌لیتر (یك‌سوم پیمانه)

آشپزباشی- مرضیه مرشدی

 

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و قالب 18 × 28 سانتیمتری را چرب نمائید. آن‌گاه 1/5 پیمانه از آب مرغ را همراه با برنج در قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید تا برنج بپزد و بعد آن را دم كنید تا كاملاً نرم شود. حالا صبر كنید تا برنج خنك شود. اینك 2 عدد از تخم‌مرغ‌ها را همراه با نمك و فلفل به آن بیفزائید و در قالب بریزید و خوب فشرده كنید.

اكنون باقیمانده آب مرغ، قارچ، كدو حلوائی و پیاز را به مدت 8 دقیقه بپزید و بگذارید آب آن كشیده شود. اینك مخلوط فراهم كرده را روی برنج بریزید و پنیر را رویش بپاشید. سپس تخم‌مرغ باقیمانده را با شیر مخلوط كنید و روی پای بریزید. حالا پای را به مدت 25 تا 30 دقیقه، در فر بپزید.

یادآوری: می‌توانید پای برنج و قارچ را سرد نیز میل كنید.

 

برچسب ها: آشپزیآموزش پایروش تهیه پایآشپزباشیمرضیه مرشدیپای برنج و قارچپای با برنجپای با قارچمواد لازم پای تعداد بازديد: 994 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است