Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 30 مهر 1396 - 17:03

خوراك قالبی بادمجان و مرغ

خوراك قالبی بادمجان و مرغ

shooroshirin6

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

بادمجان 2 عدد

 

روغن مخصوص سرخكردن به میزان لازم

 

پیاز خرد كرده 1 عدد

 

سیر له كرده 2 حبه

 

سینه مرغ خرد كرده یك نصفه

 

برنج ایرانی مرغوب 150 گرم

 

رب گوجه‌ فرنگی 1 قاشق سوپخوری

 

پودر فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری

 

پودر فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری

 

آویشن 1 قاشق چایخوری

 

نمك به میزان لازم

 

آب گرم 375 میلی لیتر ( یك و یك دوم پیمانه)

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

بادمجان‌ها را از درازا، ورقه‌ای ببرید و یك طرف آن را در روغن سرخ كنید. آن‌گاه 3-4 قاشق سوپخوری روغن، در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. پیاز و سیر را بیفزائید و تفت دهید. حالا مرغ را افزوده و تفت دهید و بگذارید بپزد. سپس برنج را درون مرغ بریزید و چند دقیقه تفت دهید.

اكنون رب‌گوجه‌فرنگی، ادویه و نمك را به خوراك بیفزائید و پس از 5 دقیقه، از روی حرارت بردارید. اینك ورقه‌های بادمجان را از طرف سرخ نشده به شكل زیبائی در ظرف نسوز چربكرده به قطر 17 سانتیمتر بچینید و ظرف را از مخلوط برنج و مرغ پر كنید.

سپس آب را بیفزائید و روی ظرف را با فویل بپوشانید. آن‌گاه خوراك را به مدت تقریبی 30 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 190 درجه سانتیگراد بپزید. اینك قالب را از فر درآورید و همینكه قدری خنك شد، آن را روی ظرف مناسبی برگردانید و با برگ‌های نعنا بیارائید. 

 

برچسب ها: بادمجانآموزش انواع خوراکخوراک مرغخوراک قالبی بادمجان و مرغروش تهیه خوراک قالب بادمجان تعداد بازديد: 597 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.


سبد خرید شما

سبد خالی است