Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 3 مهر 1399 - 03:17

قارچ توپر سوخاری

قارچ توپر سوخاری

shooroshirin1

0 0

متوسط

3 نفر

مواد مورد نیاز

قارچ 250 گرم

 

فلفل دلمه‌‌ای ریز خرد كرده  2 قاشق سوپخوری

 

كنسرو ذرت 2 قاشق سوپخوری

 

پیازچه خرد كرده 2 قاشق سوپخوری

 

شوید خرد كرده 1 قاشق سوپخوری

 

پودرپنیر پارمسان 50 گرم

 

آرد سوخاری به میزان لازم

 

تخم‌مرغ همزده 2 عدد

 

روغن مخصوص سرخ كردنی به میزان لازم

 

نمك و فلفل به میزان لازم

آشپزباشی – ایران کوهستانی

 

در تابه مناسبی روغن بریزید و روی اجاق گرم كنید. آن‌گاه پیازچه، ذرت و فلفل‌دلمه‌ای را در آن تفت دهید. حالا نمك، فلفل و شوید را بیفزائید و بعد از روی حرارت بردارید.

اینك پنیر را به مواد فراهم كرده بیفزائید و مخلوط كنید. سپس پایه قارچ‌ها را بگیرید و داخل قارچها را با مواد فوق پر كنید و هر دو عدد را روی هم قرار دهید و بفشارید.

اكنون آنها را ابتدا در تخم‌مرغ همزده و بعد در آرد سوخاری بغلتانید.این كار را دوبار تكرار كنید و در روغن فراوان سرخ كنید.

 

برچسب ها: آشپزی با قارچآشپزباشیایران کوهستانیقارچ توپر سوخاریطرز تهیه قارچ توپر سوخاریآموزش قارچ توپر سوخاریقارچ سوخاریدستور قارچ سوخاری تعداد بازديد: 1012 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است