Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 11:41

كوفته بادمجان در سس گوجه‌فرنگی

كوفته  بادمجان  در سس گوجه‌فرنگی

shooroshirin6

0 0

آسان

6 نفر

مواد مورد نیاز

 گوشت چرخكرده 750 گرم

 

نعنای خرد كرده 2  قاشق سوپخوری

 

زنجفیل رنده كرده 2 قاشق چایخوری

 

تخم گشنیز آسیاب‌كرده 1 قاشق چایخوری

 

ادویه گرام ماسالا یك‌دوم قاشق چایخوری

 

پودر چیلی (فلفل قرمز تند) 1 قاشق چایخوری

 

ماست 60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

 

روغن مخصوص سرخ‌كردنی 3 قاشق سوپخوری

 

پیاز حلقه‌ای خرد كرده 2 عدد متوسط (300 گرم)

 

سیر له كرده 2 حبه

 

هل آسیاب كرده یك‌دوم قاشق چایخوری

 

ادویه گرام ماسالای اضافی 1 قاشق چایخوری

 

زردچوبه 1 قاشق چایخوری

 

گوجه‌فرنگی خرد كرده 2 عدد متوسط (380 گرم)

 

رب گوجه‌فرنگی 1 قاشق سوپخوری

 

بادمجان خرد كرده 1 قاشق سوپخوری

 

بادمجان خرد كرده 2 عدد قلمی (120 گرمی)

 

فلفل قرمز تند (چیلی) ریز خرد كرده  2 عدد كوچك

 

آب گوشت 250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

 

گشنیز خرد كرده 1 قاشق سوپخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- ایران کوهستانی

 

گوشت چرخكرده، نعنا، زنجفیل، تخم گشنیز، ادویه گرام‌ماسالا، پودر چیلی و ماست را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید.

حالا هر بار به اندازه یك قاشق سوپخوری از این مخلوط بردارید، در دست به شكل بیضی درآورید، در سینی بچینید و رویش را بپوشانید و 1 ساعت در یخچال نگه دارید، سپس نیمی از روغن را در تابه بزرگ و مناسبی بریزید و اطراف كوفته‌ها را در روغن سرخ كنید تا طلائی رنگ شود. اینك كوفته‌ها را روی هوله كاغذی آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی‌شان گرفته شود.

حالا باقیمانده روغن را در همان تابه بریزید و روی حرارت بگذارید، پیاز، سیر، هل، ادویه گرام ماسالای اضافی، زردچوبه و زیره را در آن تفت دهید تا پیاز طلائی رنگ شود.

اینك گوجه‌فرنگی، رب گوجه‌فرنگی، بادمجان و چیلی را بیفزائید و به مدت تقریبی 5 دقیقه یا تا زمانیكه مخلوط سبزی نرم شود، بپزید حالا آب‌گوشت و كوفته‌ها را به مخلوط درون تابه بیفزائید.

درش را ببندید و 20 دقیقه روی حرارت نگه دارید. سپس در تابه را بردارید و 10 دقیقه دیگر یا تا زمانی‌كه كوفته‌ها كاملا بپزند و سس غلیظ شود، حرارت دهید. اكنون كوفته‌ها را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و با گشنیز بیارائید.

 

برچسب ها: غذای هندیكوفته بادمجان در سس گوجه‌فرنگیکوفته بادمجانکوفته بادمجان در سسکوفته بادمجان هندی تعداد بازديد: 1386 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است