Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 30 مهر 1399 - 03:28

كشمش پلو با گوشت

كشمش پلو با گوشت

shooroshirin1

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

ماهیچه‌ی گوسفند یا گوساله 650 گرم

 

پیاز خرد كرده 1 عدد

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

زردچوبه یك‌دوم قاشق چایخوری

 

برنج 450 گرم (3 پیمانه)

 

كره‌ی آبكرده 150 گرم

 

خرمای هسته گرفته 10 عدد

 

كشمش پلوئی 80 گرم (یك‌دوم پیمانه)

 

دارچین یك‌دوم قاشق چایخوری

 

گردوی خرد كرده 60 گرم (یك دوم پیمانه)

 

زعفران حل كرده 2 قاشق سوپخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی –اعظم گلزارمنش

 

گوشت را همراه با پیاز، نمك، فلفل و زردچوبه بپزید. آن‌گاه برنج خیسانده را بپزید و در صافی بریزید. سپس نیمی از كره را در تابه‌ مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید. خرما را بیفزائید و تفت دهید.

حالا كشمش، گردو و دارچین را نیز درون تابه بریزید و قدری تفت دهید. اكنون تابه را از روی حرارت بردارید و كنار بگذارید. باقیمانده‌ كره را بریزید و برنج آبكشیده، گوشت و مخلوط خرما، كشمش و گردو را لابه‌لای هم در قابلمه بریزید و به مدت تقریبی 40 دقیقه، پلو را دم كنید.

اینك كشمش پلو را برای پذیرائی، در دیس مناسبی بكشید و با برنج زعفرانی بیارائید.

برچسب ها: آشپزی با گوشتپلوانواع پلوكشمش پلوپلو با گوشتآشپزی با کشمش تعداد بازديد: 972 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است