Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 4 خرداد 1398 - 12:38

کوسکوس اسپایسی

کوسکوس اسپایسی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 2 نفر

روغن مایع  ۳ قاشق سوپخوری

پیاز خرد کرده  ۱ عدد

سیر له کرده  2 حبه

زنجفیل رنده کرده  یک دوم قاشق چایخوری

فلفل دلمه ای قرمز ریز خرد کرده ۳ قاشق سوپخوری

گرام ماسالا  یک دوم  قاشق چایخوری

جعفری خرد کرده  ۲ قاشق سوپخوری

کوسکوس(بلغور‌عربی) یک دوم پیمانه

آب مرغ ۱پیمانه

گوشت چرخکرده  ۱۰۰ گرم

پیاز رنده کرده ۱عدد کوچک

نمک،فلفل و زردچوبه  به میزان لازم

آشپزباشی - مریم عکاف

روغن را در تابۀ مناسبی بریزید و  پیاز را اندکی تفت دهید.

آن گاه سیر،زنجفیل و فلفل دلمه ای را بیفزائید و 2-3 دقیقه تفت دهید.

سپس گرام ماسالارا افزوده و اندکی تفت دهید تا عطرش بلند شود.

اینک جعفری و کوسکوس را نیز افزوده و به همراه سایر مواد تفت دهید.

در آخر آب مرغ را اضافه کنید و در تابه را بگذارید و حرارت را کم کنید  و به مدت 15 دقیقه صبر کنید تا بپزد.

در این فاصله،گوشت را با پیاز،نمک،فلفل و زردچوبه مخلوط نمایید و کمی ورز دهید.

حالا در تابۀ مناسبی اندکی روغن بریزید و هر بار به اندازه یک فندوق از گوشت بردارید و در دست گرد کنید و در روغن سرخ نمایید.

اینک کوسکوس آماده کرده را به شیوۀ دلخواه در ظرف مناسب پذیرائی بکشید و با گوشتهای فراهم کرده بیارائید.

برچسب ها: غذای مللآشپزباشیمریم عکافکوسکوس اسپایسیبلغور عربیانواع غذا با کوسکوسمواد لازم برای تهیه کوسکوس اسپایسی تعداد بازديد: 117 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است