Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 24 تیر 1403 - 02:06

كسرول بلدرچین

كسرول بلدرچین

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

بلدرچین  6 عدد

 

كره  60 گرم

 

تره‌فرنگی  2 ساقه

 

قارچ  250 گرم

 

ژامبون یا فیله خردكرده گوساله  125 گرم

 

اورگانو  یك‌دوم قاشق چایخوری

 

آب مرغ  یك‌دوم پیمانه

 

آبلیمو  2 قاشق سوپخوری

 

آرد ذرت  2 قاشق چایخوری

 

آب  یك‌دوم پیمانه

آشپزباشی

 

ابتدا استخوان پشت بلدرچین را درآورید و بلدرچین را از طرف شكم باز كنید و بال آن را به طرف زیر تا بزنید.

آن‌گاه كره را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا آب شود سپس تره‌فرنگی را بیفزائید و تفت دهید. پس از آن، قارچ، ژامبون و اورگانو را درون تابه بریزید و مخلوط كنید. حالا مخلوط فراهم شده را درون ظرف بزرگ‌تری بریزید، و مخلوط آب مرغ و آبلیمو را به آن بیفزائید.

حالا بلدرچین‌ها را روی مخلوط فوق بچینید و در فر(تاون) گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد، به مدت تقریبی 45 دقیقه یا تا زمانی كه بلدرچین‌ها بپزند، قرار دهید.

اكنون با دقت آب موجود در كسرول را، در ظرف كوچكی بریزید و پس از افزودن آرد ذرت و آب، مخلوط آن را روی حرارت ملایم بگذارید و پیوسته به هم بزنید تا سس، بجوشد و غلیظ شود. اینك سس را روی بلدرچین‌ها بریزید. حالا كسرول، برای پذیرائی از مهمانان آماده است.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزباشیكسرول بلدرچینروش تهیه كسرول بلدرچینموادلازم كسرول بلدرچینبلدرچین تعداد بازديد: 1199 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است