Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 25 خرداد 1403 - 09:32

ساندویچ زبان

ساندویچ زبان

shooroshirin6

0 0

آسان

6 نفر

مواد مورد نیاز

 زبان گوساله تمیز کرده 1 کیلوگرم

 

پیاز خرد کرده 1 عدد متوسط

 

برگ بو  2 عدد

 

سیر 2 حبه

 

نمک و فلفل به میزان لازم

 

زردچوبه یک سوم قاشق چایخوری

 

نان باگت 8 عدد

 

قارچ ورقه‌ای خرد کرده و تفت داده 250 گرم

 

آرد 1 قاشق سوپخوری

 

کره 25 گرم

 

خیارشور به میزان لازم

آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

زبان، پیاز، برگ‌بو، سیر، نمک، فلفل و زردچوبه را در قابلمه مناسبی بریزید و به میزان کافی آب اضافه کنید. آن‌گاه قابلمه را روی اجاق بگذارید تا زبان به آرامی بپزد و آب آن به حد یک پیمانه شود.

حالا زبان را در ظرف مناسبی بگذارید تا قدری خنک شود، پوست آن را جدا کنید و به قطعات مناسب ببرید و کنار بگذارید. سپس آب زبان را از صافی عبور دهید.

اینک کره و آرد را در ظرف مناسبی روی اجاق قرار دهید و آرد را تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود. حالا آب زبان را بیفزائید و به سرعت هم بزنید تا سس غلیظ شود.

اکنون قارچ را اضافه و مخلوط کنید. سپس شکافی در نان‌ها ایجاد کنید. نان‌ها را با تکه‌های زبان، سس قارچ و خیار شور پر کنید و داخل کاغذ روغنی بپیچید.

 

برچسب ها: انواع ساندویچساندویچساندویچ زبانساندویچ مدرسهتغذیه دانش آموزان تعداد بازديد: 1316 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است