Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 13 اردیبهشت 1403 - 01:25

فتوچینی با كدو و گوجه فرنگی (گیاهی)

فتوچینی با كدو و گوجه فرنگی (گیاهی)

shooroshirin5

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

پاستا فتوچینی 200 گرم

 

نمك، ادویه و فلفل قرمز به میزان لازم

 

روغن زیتون 3 قاشق سوپخوری

 

پیاز خلالی خرد كرده 1 عدد متوسط

 

سیر له كرده 1 حبه

 

كرفس خلالی خرد كرده 1 ساقه

 

هویج خلالی خرد كرده 1 عدد متوسط

 

كدو سبز خلالی خرد كرده 2 عدد متوسط

 

فلفل دلمه‌ای قرمز و زرد خلالی خرد كرده یك‌چهارم از هر كدام

 

گوجه‌فرنگی رنده كرده 4 عدد

 

پنیر پارمسان رنده كرده 50 گرم

 

برگ ریحان تازه برای تزئین به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- معصومه عیوضی

 

در قابلمه‌ی مناسبی آب بریزید و روی اجاق بجوشانید. آن‌گاه پاستا فتوچینی و یك قاشق سوپخوری نمك، درون آب‌جوش بریزید و هفت دقیقه، پاستا را بپزید.

سپس آن را در صافی بریزید و بگذارید آبش كاملا گرفته شود. حالا روغن زیتون را در تابه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید.

پیاز و سیر را بیفزائید و تفت دهید. حالا كرفس، هویج، كدو سبز و فلفل دلمه‌ای را نیز، به پیاز اضافه كنید و تفت دهید.

پس از آن، گوجه‌فرنگی‌ها را همراه با ادویه، نمك و فلفل به مخلوط سبزی بیفزائید، در تابه ببندید و بگذارید سبزی بپزد و آبش كشیده شود. اكنون فتوچینی را به این مخلوط بیفزائید و هم بزنید.

حالا فتوچینی را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و با پنیر و ریحان تازه بیارائید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآموزش پاستاانواع پاستاغذای گیاهیفتوچینی با كدو و گوجه فرنگیآموزش فتوچینیپاستا فتوچینیآشپزی گیاهی تعداد بازديد: 1907 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است