Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 12 آذر 1399 - 01:13

بَلالیت

بَلالیت

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

ورمیشل 250 گرم

 

آب 250 میلی‌لیتر (یك‌ پیمانه)

 

روغن مایع 3 قاشق سوپخوری

 

پودر زنجفیل 1 قاشق چایخوری

 

شكر 50 گرم

 

زعفران حلكرده 2 قاشق سوپخوری

 

گلاب 2 قاشق سوپخوری

 

كره 2 قاشق سوپخوری

 

تخم مرغ 1 عدد

 

پرك بادام برشته كرده به میزان لازم

 

خلال پسته به میزان لازم

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

 

ورمیشل را در مخلوط آب و یك قاشق سوپخوری روغن بپزید تا نرم شود. سپس آن را آبكش كنید و كنار بگذارید. آن‌گاه باقیمانده روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق گرم كنید.

سپس زنجفیل، شكر و زعفران به آن بیفزائید و 2 دقیقه تفت دهید. حالا گلاب را به آن بیفزائید و چند دقیقه صبر كنید تا آب اضافی‌اش تبخیر شود. در این میان قدری كره در تابه بریزید، روی اجاق بگذارید و تخم‌‌مرغ را در آن بشكنید و هم بزنید.

 اكنون صبر كنید تا تخم‌مرغ ببندد و بعد آن را خرد كنید و روی ورمیشل بریزید. اینك بلالیت را با مخلوط مغزها بیارائید.

 

برچسب ها: آشپزیآشپزباشیاعظم گلزارمنشبَلالیتطرز تهیه بَلالیتمواد اولیه بَلالیتآموزش بَلالیتانواع بَلالیتدستور بَلالیت تعداد بازديد: 765 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است