Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 16 آذر 1399 - 05:04

قارچ سوخاری با پنیر

قارچ سوخاری با پنیر

shooroshirin5

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

تخم‌مرغ همزده 3 عدد

 

پودر سوخاری 4 پیمانه

 

پنیر پارمسان رنده كرده 1 پیمانه

 

پیازچه‌ی خرد كرده یك‌سوم پیمانه

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

قارچ 400 گرم

 

روغن مخصوص سرخ كردنی به میزان لازم

 

پیازچه برای تزئین به میزان لازم

آشپزباشی- فاطمه درویش

 

تخم‌مرغ‌ها را در ظرفی بریزید و كنار بگذارید. آن‌گاه پودر سوخاری، پنیر پارمسان، پیازچه، نمك و فلفل را در بشقاب دیگری بریزید و با هم مخلوط كنید.

سپس قارچ‌ها را ابتدا در تخم‌مرغ و بعد در مخلوط پودر سوخاری بغلتانید و دوباره آنها را ابتدا در تخم‌مرغ و بعد در مخلوط پودر سوخاری بغلتانید و كنار بگذارید.

حال روغن را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق داغ كنید.

اكنون قارچ‌ها را در روغن فراوان سرخ كنید و بعد روی هوله‌ی كاغذی آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی‌اش گرفته شود.

اینك قارچ‌ها را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بریزید و با پیازچه بیارائید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزی با قارچپنیر پارمسانآشپزی با پنیرپودر سوخاریقارچ سوخاری با پنیرروغن مخصوص سرخ كردنی تعداد بازديد: 1192 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است