Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 6 مهر 1399 - 11:39

نودل و چیپس

نودل و چیپس

shooroshirin1

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

نودل 1 بسته 400 گرمی

 

روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری

 

ژامبون خلالی خرد كرده 250 گرم

 

فلفل دلمه‌ای قرمز خلالی خرد كرده یك‌دوم عدد

 

فلفل دلمه‌ای سبز خلالی خرد كرده یك‌دوم عدد

 

فلفل دلمه‌ای زرد خلالی خرد كرده یك‌دوم عدد

 

ریحان ریز خرد كرده 2 قاشق سوپخوری

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

پیاز سرخكرده  1 قاشق سوپخوری

 

روغن مایع به میزان لازم

 

سیب‌زمینی ورقه‌ای خرد كرده 1 عدد

آشپزباشی – اعظم گلزارمنش

 

آب را در قابلمه مناسبی بجوشانید. آن‌گاه نودل را بیفزائید و 3 دقیقه بپزید و در آبكش بریزید. حالا روغن زیتون را در تابه مناسبی گرم كنید. سپس ژامبون را اضافه نمائید و 1 دقیقه تفت دهید.

اینك فلفل دلمه‌ای‌ها، ریحان، نمك، فلفل و پیاز سرخكرده را اضافه كنید و پس از یك دقیقه از روی حرارت بردارید، نودل را با آن مخلوط كنید. در ظرف مناسبی بكشید و رویش را با سیب‌زمینی سرخكرده بیارائید.

یاد‌آوری: سیب‌زمینی را به‌صورت ورقه‌های نازك برش بزنید و در روغن داغ و فراوان سرخ كنید.

 

برچسب ها: نودل و چیپسآموزش نودلانواع نودلطرز تهیه نودلمواد اولیه نودلنودلآشپزی با چیپس تعداد بازديد: 819 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است