Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 05:51

فیله‌ مرغ با ذرت

فیله‌ مرغ با ذرت

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری

 

فیله‌ مرغ 4 عدد هر یك به وزن 100 گرم

 

كره 15 گرم

 

كنسرو ذرت 1 قوطی

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

آویشن به میزان لازم

آشپزباشی

 

روغن را در تابه بریزید و روی اجاق، گرم كنید. فیله‌ها را از هر دو طرف، به مدت 2 تا 3 دقیقه در آن تفت دهید و ‌آن‌ها را همچنان گرم نگاه دارید.

اكنون كره را آب كنید و ذرت آب‌گرفته، نمك و فلفل را به آن بیفزائید. اینك فیله‌‌ها را در بشقاب‌های مورد نظر بچینید و روی آن‌ها آویشن بپاشید و بلافاصله همراه با ذرتی كه آماده كرده‌اید، میل نمائید.

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزی با مرغآشپزباشیفیله‌ مرغ با ذرتمواد اولیه فیله‌ مرغآموزش فیله‌ مرغدستور فیله‌ مرغفیله‌ مرغ تعداد بازديد: 1559 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است