Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 9 مهر 1399 - 01:10

دلمه قارچ

دلمه قارچ

shooroshirin5

0 0

آسان

2 نفر

مواد مورد نیاز

قارچ درشت 6 عدد

 

پیازچه‌ی ریز خرد كرده 5 ساقه

 

فلفل دلمه‌ای ریز خرد كرده یك دوم پیمانه

 

مرغ پخته و خرد كرده یك‌دوم پیمانه

 

جعفری و گشنیز خرد كرده 2 قاشق سوپخوری

 

روغن مایع به میزان لازم

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

سویا سس 2 قاشق سوپخوری

 

آرد سفید 1 قاشق سوپخوری

 

مواد لازم برای تهیه‌ی سس

 

آرد ذرت 1 قاشق سوپخوری

 

آرد سفید 2 قاشق سوپخوری

 

نمك به میزان لازم

 

زعفران حلكرده 1 قاشق چایخوری

آشپزباشی- سرور چاووشی

 

پایه‌های قارچ را جدا سازید و داخل قارچ را قدری خالی كنید.

آن‌گاه پایه‌ی قارچ‌ها را ریز خرد كنید و همراه با پیازچه، فلفل، مرغ و سبزی تفت دهید.

اینك نمك، فلفل، سویاسس و آرد را بیفزائید و 2 دقیقه، تفت دهید و از روی حرارت بردارید.

داخل قارچ‌ها را با این مواد پر كنید، آن‌ها را تا نیمه درون سس فراهم كرده فرو برید و در روغن داغ سرخ كنید.

اینك دلمه‌ی قارچ را برای پذیرائی، در دیس مناسبی بكشید.

روش تهیه‌ی سس: آرد ذرت، آرد گندم، نمك و زعفران را مخلوط كنید تا مانند ماست غلیظ شود. سس آماده‌ی مصرف می‌باشد.

یادآوری: اگر سس غلیظ بود كمی آب به آن اضافه كنید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزی با قارچآموزش دلمهانواع دلمهانواع سسآموزش سسدلمه قارچسس دلمه تعداد بازديد: 938 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است