Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 02:31

سیب‌زمینی تو پُر

سیب‌زمینی تو پُر

shooroshirin3

0 0

متوسط

5 نفر

مواد مورد نیاز

سیب‌زمینی درشت 4 تا 5 عدد

 

مواد لازم میانی

 

كره 50 گرم

 

قارچ خردكرده و سرخكرده 500 گرم

 

ژامبون خردكرده 250 گرم

 

پنیر پارمسان رنده كرده 100 گرم

آشپزباشی

 

ابتدا سیب‌زمینی‌ها را تمیز كنید، سر آن‌ها را با كارد تیزی برش بزنید و داخل آن‌ها را در حدی خالی كنید كه دیواره‌ها زیاد نازك و شكننده نشود. سپس مایه میانی را درون سیب‌زمینی‌ها بریزید و در آن‌ها را بگذارید.

اینك كاغذ آلومینیوم‌ را با كره چرب كنید و سیب‌زمینی‌ها را تك تك درون آن بپیچید، در سینی بگذارید و در طبقه وسط فر(تاون)، گرم‌شده با دمای 180 درجه سانتیگراد، به مدت تقریبی 45 دقیقه بپزید.

روش تهیه مواد میانی: در تابه مناسبی، كره را بریزید و روی حرارت آب كنید، قارچ را در آن تفت دهید و ژامبون را بیفزائید و پس از چند دقیقه، شعله را خاموش كنید. در این هنگام پنیر را اضافه نمائید. اكنون مواد، آماده مصرف می‌باشد.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیسیب زمینیآشپزی با سیب زمینیآشپزباشیسیب‌زمینی تو پُرآموزش سیب‌زمینی تو پُر تعداد بازديد: 1128 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟