Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 7 مهر 1399 - 10:28

لقمه‌های پنیری

لقمه‌های پنیری

shooroshirin1

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

كره نرم 150 گرم

 

آبلیمو تازه 1 قاشق سوپخوری

 

ماست 250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

 

آرد 600 گرم

 

بیكینگ‌پودر  1 قاشق چایخوری

 

نمك 1 قاشق چایخوری

 

زرده تخم‌مرغ همزده   1 عدد

 

كنجد 2 قاشق سوپخوری

 

مواد لازم میانی

 

پنیر سفید 150 گرم

 

فلفل سیاه یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

شوید خردكرده 100 گرم

گروه آشپزی

 

كره، آبلیمو و ماست را در كاسه مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آن‌گاه مخلوط الك‌كرده آرد، بیكینگ‌پودر و نمك را كم‌كم بیفزائید تا خمیر مناسبی حاصل شود. سپس خمیر را قدری ورز دهید تا صاف و یكدست شود.

حالا خمیر فراهم‌كرده را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت نیم سانتیمتر باز كنید و با برشگر به قطر 6 سانتیمتر قالب بزنید. اكنون هر بار یك قاشق سوپخوری از مواد میانی روی هر خمیر بگذارید و با تكه خمیر دیگری روی مواد را بپوشانید.

 لبه‌های دو خمیر را خوب به هم بچسبانید و در سینی چربكرده‌ بچینید. رویشان زرده تخم‌مرغ بمالید و كنجد بپاشید. حال سینی را در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بگذارید و به مدت تقریبی 30 – 40 دقیقه لقمه‌های پنیری را بپزید.

روش تهیه مواد میانی: همه مواد را با هم مخلوط كنید.

 

برچسب ها: آشپزی با پنیرانواع لقمهآموزش لقمهلقمه‌های پنیریطرز تهیه لقمهمواد اولیه لقمه تعداد بازديد: 874 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است